Jumaat, 2 Januari 2015

Appointment untuk rawatan kesuburan di HKL

Salam!

Pertama sekali nak ucap terima kasih sangat sangat kat Puan Anonymous berkaitan komen dibawah ni
Terima Kasih puan... semoga perjalanan rawatan puan di permudahkan :)
Aku ingat aku nak kena datang ke HKL buat appointment rupanya call sahaja ke bahagian main line O&G kemudian cakap tolong sambungkan ke bahagian infertili dan terus mereka sambungkan.

So bila dah dapat bercakap dengan nurse kat sana aku terus buat appointment untuk kaunseling, aku cakap aku kali pertama nak ke HKL so nurse cadang date 12hb Januari 2015. Mula aku macam teragak-agak sebab aku just nk tanya je macam mana nak buat appointment terus dia bagi date.. Alhamdulillah proses di permudahkan.

Nurse cakap just tulis je date appointment di atas sampul surat yang DR. Hosp. Kajang beri, dia pesan datang pkl 11.30pagi, jangan lambat katanya sebab selepas tu ade pesakit lain yang tunggu. Nampaknya buat permulaan ni perjalanan TTC aku macam mudah, semoga perjalanan TTC 2015 akan membuah kan hasil & dipermudahkan.

Bagi sesiapa yang nak buat treatment infertili di HKL korang boleh cuba call no. ni 03-26155555, call & tanya macam mana nak mulakan prosedur rawatan kesuburan di sini.. Semoga membantu yerr.. Love uolsss!



18 ulasan:

  1. Semoga dipermudahkan zue..inshaAllah..amin..

    BalasPadam
  2. Zue, tq atas info. kbtln saya tgh mencari info tentang appointment hkl.
    saya pun baru nak mula journey ttc ni. Mana tau kan..kot kita jumpe di hkl.
    Moga 2015 menjadi permulaan baru untuk kita semua, dan mudah-mudahan mendapat kebahagiaan di akhirnya, inshaAllah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau terjumpa tegur2 la ye ;)

      Padam
    2. boleh call direct dengan klinik fertility tu..ni nombor telefon dia
      0326155452

      Padam
  3. Tq semua atas doa kalian.. semoga ade rezeki untuk kalian juga.. hugsss!

    BalasPadam
  4. gudluck sis. Sy pun baru make a move untuk fertility check up. Moga hasil +ve hendaknya..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks dear.. harap u pun sama

      Padam
  5. Assalamualaikum akak...semoga segala urusan dpermudahkan ye...sama2 kite busaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. aminn.. insh allah semoga dipermudah kan urusan kamu juga ye

      Padam
  6. Kite same2 tgah ttc akak...doakan sye semoga esok urusan sye n husband dpermudahkan....sye buat rawatan kat hukm

    BalasPadam
    Balasan
    1. aminnn.. semoga berjaya juga segala usaha kamu

      Padam
  7. nok...rase biasa aje..takdelah pahit ke ape ke....
    ok -ok...cer try...kotla rezeki dan serasi..
    sape tau kan....
    at least cube

    =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. beb.. insha allah next month la gwe mau.. tggu gaji.. huhuhuh!

      Padam
  8. alhamdulilah moga segalanya dipermudahkan..aamin

    BalasPadam