Jumaat, 2 Januari 2015

Tupperware MURAH Jan 2015

Hi korang!!!

Nak bagitau.. PROMO bulan ni BEST-BEST!!!!

Water Wonder-All
Water Wonder-All 10.0L FREE 2pcs Eco Bottle 750ml
Harga 1 pc = RM112.00


RiceSmart
RiceSmart 10Kg FREE 1 pc Junior Serving Centre
Harga 1 pc = RM240.00


Serving Centre
 Serving Centre
Harga 1 pc = RM60.00


Spring Floral One Touch
Spring Floral One Touch
Harga 1 set (2 biji  1.4l & 1 biji 3.0l)= RM78.50 **
Harga 2 set (4 biji  1.4l & 2 biji 3.0l) = RM156.00


Tall canister 10.0l
Tall canister 10.0l
Harga 1 biji = RM55.00 **
Harga 2 biji = RM108.00


Double Properity Saver
Double Properity Saver 1.7l
Harga = RM35.00


Bulan ni banyak pula warna merah... adehhh!! ingat nk grab gak satu! sebab OT petalz aku dah kena juai!! huarghhhhh!!

Kalau nak tengok promosi yang lain boleh tengok kat dalam katalog tupperware, kalau ade yang berkenan boleh la tanya kat aku yee... aku bagi special price untuk pembaca blog aku.

Bagi yang bertanda ** tu.. kena cari pembeli lain untuk cukup kan set, tapi apa apa pun boleh bawa berbincang semua bisa di atur.. just wassap k!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan