Khamis, 19 Mac 2015

Rawatan Kesuburan di HKL - Kali Kedua (Blood Test D2-D5)

Hari ni hari ke 5 aku period... sepatutnya lepas sesi kaunseling di HKL hari tu, hari ke 2 period aku kena datang untuk blood test tapi aku tak dapat nak pergi sebab aku sibuk nak ke Langkawi kan so terpaksa postpone, bila dah postpone proses semua jadi lambat la kan? ahahahah! sendiri cari pasal.

Semalam tido umah SIL aku sebab dekat sikit nak ke HKL, Alhamdulillah jalan tak jammed! parking pun senang sebab dah ada parking bertingkat berdepan dengan hospital bersalin... dekat je nak ke klinik O&G. Mulanya aku apply 1 hari annual leave, sekali cepat & pantas plak nurse HKL buat keje.. so terus la datang ke opis tepat-tepat pukul 9 aku dah sampai office! jimat cuti aku.

Nest week appointment untuk buat HSG plak! chaiyok-chaiyok! semangat!!

Total treatment - FREE

12 ulasan:

  1. Selamat menempuhi HSG test..mudah2an semuanya baik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sbb doakan kita.. sweet nya

      Padam
  2. Gud luck Zue...moga dipermudahkan...on d way buat ivf gak yea..hkl dgr citer bln 9 ttp ivf sbb embriologist smbg study...tp sy pun x sure brita ni sbb membe group whatsapp bgtahu.Nnt confirmkn smulalh yea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak iye ke?? x jmp doc lagi ni.. nnt dh jmp br tau kena buat atau x

      Padam
  3. cayok! cayok! mane tau rezeki kita kalau terserempak kat hkl tegur2 tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok.. kalau terjumpa tegur tegur tau.. :)

      Padam
  4. zue, x jam sbb coti skolah kot... hehehe...mmg heaven pi keje coti2 skolah ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2.. saya pun rasa mcm tu gak.. hihihih

      Padam