Rabu, 28 Disember 2011

Anniversary Photoshot

Ingat tak entry NI? setelah beberapa minggu akhirnya sampai jua gambar kami, nak kata lawa sangat tu takde la tapi boleh la kan, sekadar buat kenangan untuk anniversary kami yang ke 4 ni.

Boleh di katakan puas hati gak, tapi ade certain part yang aku rase dia perlu perbaiki.. mase dekat deal tuh hari dia bgtau unlimited... tapi bile amik gambar dah dekat 60 keping bagi hints kat kitaorang plak cakap gambar dah 60 keping.. unlimited ke tu?, lagi satu gambar yang dia bagi tu pun setakat 38 keping JE, seperti yang di iklan kan dia cakap unlimited *tak kire la kan gambar tu macam mana pun bagi je la... takpe la RM54 je pun so tak yah nak high aspectation sangat kan?

Antara moment-moment yang terbaik adalah

of course gamba kami sekeluarga
gambar aku & my baby
gambar yang feeling childhood
Hidup kami lebih berseri dengan adanya mereka ♥♥
So inilah antara gambar yang terbaik, gambar-gambar ni sume sangat bermakna bagi aku & hubby.. Thanks to photographer!

P/S: ramai orang cakap muke kami berdua hampir sama.. betul ke??

20 ulasan:

  1. "Happy Anniversary!"

    Aah muka hampir sama... Gmbr last smart!


    **Company mana cinta amik ni? Ida pun amik deal cm ni jugak dulu, tp bila die kata unlimited, means unlimited la.. truknya co. tu! * *tetiba emo*

    BalasPadam
  2. So sweet. Ha'ah...muka lebih kurang sama ☺☺

    BalasPadam
  3. Happy anniversary! semoga kekal bahagia selamanya...memang nampak serasi bila muka hampir sama:)

    BalasPadam
  4. Sweet... hihi.

    Ya la..suppose unlimited tu unlimited la. Walo murah pun rega tu, tp kalo da tertulis camtu T n C kena la folo kan.. hurmmm...

    BalasPadam
  5. eida: sila rujuk enri saya dah link tu.. huhuh malas nak sebut nama co tu :P..

    tq eida.. doakan kebahagiaan kami yerr.

    BalasPadam
  6. eppy anniversary dear...sweet couple!!!...nak curi MOMO bleh???

    BalasPadam
  7. Kak Nieza: tq yer sebab doakan kami, semoga kami sentiase serasi bersama ♥

    BalasPadam
  8. kek da: tq.. tuh la suppose macam tu la kan? malas nak pikir dah biar la dia.. hohohoh! yg terkilan tuh gambar dia bagi brp keping je.. :(

    BalasPadam
  9. Chinta: tq sayang..mane bole nak curik mereka.. tak ceria hidup ni tanpa mereka..

    BalasPadam
  10. sgt cumel ok...momo pun pandai je pose yer...btw happy annibersary, semoga bahagi hingga ke syurga. muka cinta mmg ada iras dgn en hasben

    BalasPadam
  11. sama2... cume anak2 je x sama muke mak bapak... hahahahahah
    meh la ai amikkan gmbr yu oll... unlimited... heheheheheheheh

    BalasPadam
  12. anak-anak i ni i hangkat jerk.. tu yang tak same :P..

    Cik bedah cas RM54/ sejam leh?? conpem i amik u..

    BalasPadam
  13. comel yg 3rd pic tu..klu hubby yana, jgn harapla die nk posing cmtu..hiih..

    BalasPadam
  14. yana: ni kene pakse.. kalau tak, takde maunye dia..

    BalasPadam
  15. memang muka sama, org kata kalau muka sama jodohnya panjang...insyaallah amin...

    BalasPadam
  16. salmi.. maybe bentuk muke sama kot.. sama-sama boolatt.. tapi ade gak yang cakap muke sama ni panas.. mintak dijauhkan yer dakkk??

    BalasPadam
  17. memang dr dulu pun sama..huhuhu

    BalasPadam
  18. ☺ same-same boolat yer itan..ehehe

    BalasPadam